top of page
beeldjes_edited.jpg

THERAPIEËN

In onderstaand overzicht vind je alle therapieën die ik aanbied terug.
Voor meer informatie over de tarieven, klik op de knop hieronder.

Therapieën: Diensten

Op zoek naar de disbalans die je hindert.

Brug over een Lake

EE - EMOTIONEEL EVENWICHT

Een behandelmethode om snel acute stress op te lossen. Alle organen worden hierbij geactiveerd. Een prettige techniek die ook thuis ingezet kan worden.

Image by Matthew Cabret

DR. SCHÜSSLER CELZOUTEN

Lichaamseigen celzouten zijn een mooie aanvulling op NEI-therapie.

natuurlijke schoonheidsproducten

BLOESEMREMEDIES

De bloesemremedies die ik in de praktijk gebruik, helpen als ondersteuning in het emotionele proces dat met NEI in gang wordt gezet. Bloesemremedies werken diep op verschillende lagen in.

Image by Rodion Kutsaev

SOUL BODY FUSION® - PRACTITIONER

Holistische geneeskunde bevat een breed scala aan behandelingen die gebaseerd zijn op generaties van traditie. Na een enkele sessie zult u veranderingen in uw lichaam, geest en energieniveaus gewaarworden. Klik op de knop hieronder voor meer informatie en contact op te nemen.

sbf-banner-72dpi-330mm-breed_edited.jpg

SOUL BODY FUSION® - TEACHER

Deze mooie, maar vooral snelle, techniek leer ik je aan door middel van een workshop. Mooi om op jezelf of op mensen in je omgeving toe te passen.

sbf-banner-72dpi-330mm-breed_edited.jpg

REIKI I & II

Een vorm van energieoverdracht door middel van handoplegging waarbij de helende energie op zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als spiritueel vlak werkt. Een heling werkt ontgiftend en bevrijdend.

Reiki behandeling

ORTHOMOLECULAIRE SUPPLEMENTEN

Aan de hand van de biotensor test ik welke supplementen je kunnen versterken en hoe je ze mag gebruiken. Ik werk met supplementen en vitaminen van Vitals.

Vitaminen en pillen
bottom of page