top of page

SOUL BODY FUSION®

Soul Body Fusion® helpt je om makkelijker om te gaan met de negativiteit in de wereld. Het draagt bij aan een positieve wereld. Als jij jouw trillingsfrequentie verhoogt, nodig jij (onbewust) anderen uit om dat ook te doen.

Wat is Soul Body Fusion®?

Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Deze techniek zorgt voor een optimale gezondheid. De ziel wordt uitgenodigd om zich te integreren in elke lichaamscel waarin zowel positieve als negatieve herinneringen en gevoelens worden opgeslagen. Met het Soul Body Fusion® energieproces kunnen blokkades worden opgelost. Tijdens een sessie kan je zelfwaardering, spirituele groei, positieve aantrekkingskracht, totale rust of een geluksgevoel ervaren.

Voor wie is Soul Body Fusion®?

Deze therapie is voor iedereen. Het is een mooie tool ter ondersteuning van een NEI-integratieproces, maar ook voor mensen met depressie, burn-out, pijnen, stress, en dergelijke meer.

Jonette Crowley heeft deze energietherapie ontwikkeld en wereldwijd verspreid. Meer info vind je op haar eigen website op centerforcreativeconsciousness.com.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het traject bestaat uit drie sessies van telkens twee keer tien minuten. Na de eerste sessie volgt er een pauze van één week. Op de tweede sessie volgt een pauze van twee weken. Daarna kan je zelf aangeven of je het traject nogmaals wilt herhalen of dat je een maandelijkse 'onderhoudsbeurt' wilt.

Als Soul Body Fusion® teacher kan ik je afstemmen op het proces zodat je deze techniek op jezelf, jouw huisgenoten of vrienden kan toepassen. Maar je kan het ook gebruiken in jouw praktijk. Na het volgen van een workshop ervaar je een sterke  afstemming en ontvang je een inwijding om zelf aan de slag te gaan. 

De workshop bestaat uit 6 contacturen (exlusief pauzes) en 7 zelfstudie-uren. De zelfstudie is opgebouwd uit het lezen van het Soul Body Fusion®-boek en het geven van twee Soul Body Fusion®-sessies.

Houd deze website goed in de gaten, want regelmatig verschijnen hier data voor de workshops. Ben je geïnteresseerd om zelf een workshop te organiseren, neem dan even contact met mij op.

Soul Body Fusion: Diensten
bottom of page