top of page

DR. SCHÜSSLER CELZOUTEN

Dr. Schüssler celzouten zijn minerale zouten zoals ze in het lichaam voorkomen. Er zijn 27 celzouten die belangrijk zijn voor het functioneren en de bouw van het lichaam. Het zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar verwreven mineralen die niet gepotentieerd (geschud) zijn. Celzouten ondersteunen de processen van het lichaam en is een eenvoudige geneeswijze.

Omdat de dr. Schüssler celzouten mee werden besproken tijdens de NEI-opleiding als aanvulling of ondersteuning bij een NEI-protocol en dat deze uitgetest worden met de biotensor, volgde ik een specifieke opleiding om meer inzicht in celzouten te verwerven.

De opleiding volgde ik bij Yarrow in Hasselt. Docenten Jos en Mathilde namen ons mee in de onbekende wereld van de magische celzouten.

NEI ondersteuning: Diensten

BLOESEMREMEDIES

Bloesemremedies zijn vloeibare, gepotentieerde preparaten die een duidelijke stempel dragen van een bepaalde bloem of plant. Het zijn dus geen chemische middelen of medicijnen, omdat zij geen materiële bestanddelen bevatten. Hier wordt er gebruikgemaakt van de levensenergie van een bloem of een plant en daarom 100% veilig, maar ook zeer effectief. Hun actie is niet biochemisch, maar innerlijk vibrerend.

Een bloesemtherapie is een zeer verfijnde, natuurlijke geneeswijze. Ze voegen niets toe en vullen niets aan, maar werken als katalysator. De bloesemremedies helpen je met inzicht te verwerven in je bewustzijn en zijn een fijne ondersteuning bij een NEI-sessie en de integratie, en het (h)erkennen van een klacht. Zo is de angst geen angst meer, maar het ontbreken van moed. Bloesems wijzen je de weg en geven inzicht hoe jij jouw moed weer kunt ontwikkelen. Als je geest in evenwicht is gebracht, dan kan het lichaam zich zoveel mogelijk op een natuurlijke manier herstellen. Bloesemremedies brengen balans in het lichaam en wanneer deze is gevonden, straal je dat uit. Ze geven je een heldere kijk op het leven.

De opleiding volgde ik in april 2021 bij Yarrow in Hasselt, gegeven door Mathilde. Zij biedt voorbeelden en handige tips en tricks. Verschillende bloesemremedies worden besproken. Daarbij wordt benadrukt dat je niet zomaar bloesemremedies mag innemen, maar dat ze juist heel efficiënt werken en diep doorheen de verschillende, jarenlange opgebouwde lagen doordringen. Ze openen deuren waarachter janrenlang verdriet verborgen zit om deze naar boven te halen en te helen.

NEI ondersteuning: Diensten

ORTHOMOLECULAIRE SUPPLEMENTEN

Een orthomoleculaire behandeling is een complement bij de NEI-therapie gericht op het optimaliseren van de gezondheid door middel van het gebruik van supplementen.

Na een workshop gegeven door Solena heb ik kennis gemaakt met de boeiende wereld van supplementen en hun werking. Ik werk tijdens de therapie met de eerlijke en transparante supplementen van Vitals. 'Elke dag beter', luidt hun leuze.

NEI ondersteuning: Diensten
bottom of page