top of page

WIE BEN IK?

Mijn naam is Gerda. Ik ben moeder, echtgenote en vriendin. Ik trouwde met mijn jeugdliefde, leerde met vallen en opstaan mijn twee zonen opvoeden, hoe ik dagelijks grote en kleine problemen moet oplossen, plezier maken, van elke dag te genieten... Maar elke dag leer ik nog bij.

Voor mijn 40ste werkte ik voornamelijk in functies die goed combineerbaar waren met het gezin en huishouden. Het duurde even voordat ik besefte dat 'ik' er ook nog was. Toen koos 'ik' voor een functie bij een overheidsdienst waar ik vele mogelijkheden tot (zelf)ontplooiing aangeboden kreeg en nog steeds krijg. Het is een job die ik nog steeds met veel zin uitvoer, maar een die mij ook deed beseffen dat er méér moet zijn. Bovendien besefte ik aan de hand van enkele ervaringen in mijn persoonlijke leven dat ik een andere weg moest inslaan.

Na al die levenservaringen, waarvan sommige mooie en ook minder mooie herinneringen bleven hangen, werd ik eerst doorverwezen naar een psychologe. Ondanks goede intenties, zocht ik toch iets anders: iets met meer diepgang en geen wekker die na 50 minuten afliep. Toevallig kwam ik bij een NEI-therapeute terecht en na onze eerste sessie voelde ik me stukken beter. Langzaam maar zeker werd ik verbetering gewaar en enkele sessies later was ik van het onbewuste probleem verlost. Daarom begon ik mezelf er verder in te verdiepen en besliste ik dat dit een techniek was die ik ook wilde beheersen. En kunnen toepassen! Bij mijn gezinsleden, familie, vrienden...

Bij Jolanda Vleugel Opleidingsinstituut in Nijmegen volgde ik een jaaropleiding tot NEI-therapeut en inmiddels is mijn eigen praktijk Vidya sinds 1 oktober 2020 een feit. Het bleef dus niet enkel bij gezinsleden, familie en vrienden. Én het bleef ook niet bij een NEI-opleiding van één jaar. Ondertussen werd mijn kandidatuur voor een opleiding tot NEI Master coach geaccepteerd en start ik op 28 april 2022 met deze opleiding. Hier wordt dieper op verschillende thema's ingegaan zoals het ontstaan van ziektes op vijf niveaus, ademhalingstechnieken, EMDR, hooggevoeligheid, voeding en allergieën, vaccinaties, vitaliteitsgeneeskunde en orthomoleculaire kennis.

Opleidingen

Neuro Emotionele Integratie (NEI) via opleidingscentrum Jolanda Vleugel.

Emotioneel Evenwicht (EE) via opleidingscentrum Jolanda Vleugel.

Access bars via De Levensboom in Olen.

Schüssler celzouten via Yarrow in Hasselt.

Bloesemremedies via Yarrow in Hasselt.

Soul Body Fusion® practitioner, opleiding bij Arno van Dijk in Echt, Nederland.

Vitals via opleidingscentrum Jolanda Vleugel.

Reiki I & II via Ki'belle in Kalmthout.

Over mij: Over mij
Over mij: Pro Gallery
bottom of page